Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@16:33:21 GMT

نحوه طراحی سایت به صورت قدم به قدم

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۳۳۱۸۳

نحوه طراحی سایت به صورت قدم به قدم

 

 

ایجاد حضور در وب هرگز آسانتر از اکنون نبوده است، زیرا امروزه بیش از 200 میلیون وب سایت فعال در بستر اینترنت وجود دارد که بسیاری از آنها توسط افراد عادی مانند من و شما ایجاد شده اند. بله، ایجاد یک وب سایت دیگر یک فانتزی یا یک کار دشوار نیست که به متخصصان و برنامه نویسان مجرب نیاز داشته باشد. امروزه می توانید وب سایت خود را با استفاده از تعدادی ابزار که به طور خاص برای این کار در دسترس هستند ایجاد کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داشتن وب سایت در اینترنت به یک امر ضروری تبدیل شده است. امروزه اکثر مردم به اینترنت متصل شده‌اند و قبل از پرداختن به آن، به عنوان منبع اطلاعاتی در مورد هر کسب‌وکار یا خدماتی به آن اعتماد می‌کنند. بنابراین، ضروری است که به فکر ایجاد وب سایت برای کسب و کار خود باشید تا حضور خود را در این دنیای دیجیتال تثبیت کنید.

این مقاله راهنمای جامع و مفصلی را برای یادگیری نحوه ایجاد یک وب سایت در اختیار شما قرار می دهد و تمامی گزینه ها و روش های موجود را که می توانید برای ساخت سایت خود به آنها تکیه کنید را با توضیح مهم ترین تفاوت های آنها به شما نشان می دهد.

اما پیش از هر چیز باید بدانیم که وب سایت چیست و نوع عملکرد آن به چه صورت است.

وب سایت چیست؟

وب سایت گروهی از صفحات وب مرتبط هستند که در رایانه ای به نام وب سرور که دائماً به اینترنت متصل است ذخیره یا میزبانی می شوند.

صفحات وب سایت به یکدیگر متصل شده اند و طرح مشترکی دارند. با استفاده از زبان نشانه گذاری فرامتن (HTML) کدگذاری شده اند و علاوه بر آن وب سایت ممکن است حاوی اسناد و فایل های اضافی مانند تصاویر، فیلم ها و غیره باشد.

هر وب سایت دارای یک آدرس IP و یک URL است که از طریق آن می توان به آن وب سایت دسترسی پیدا کرد که در آن آدرس در مرورگر وب تایپ می شود و وب سایت درخواستی توسط وب سرور ارائه می شود.

هر سایت باید حداقل یک صفحه اصلی داشته باشد که اولین صفحه ای است که هنگام تایپ آدرس این سایت توسط بازدیدکننده ظاهر می شود.

شایان ذکر است که دو نوع وب سایت اصلی وجود دارد، وب سایت ممکن است ایستا(ثابت) باشد و یا ممکن است پویا باشد. روشی که سرور اطلاعات مورد نیاز را برمی گرداند در هر نوع متفاوت است.

وب سایت ایستا

در این نوع وب سایت، صفحات وب توسط سرور به همان شکلی که هستند بازگردانده می شوند، جایی که صفحات سایت فایل های ثابتی هستند که از قبل با استفاده از زبان های ساده معروف به زبان های فرانت اند مانند HTML، CSS و جاوا اسکریپت ایجاد شده اند.

در این نوع وب سایت ها پردازش محتوایی در سطح سرور وجود ندارد، یعنی صفحات وب به سرعت همان طور که هست و بدون هیچ تغییری در سمت سرور و بدون هیچ گونه تعاملی با پایگاه های داده بازگردانده می شوند.

وب سایت پویا

در یک وب سایت پویا، صفحات وب پس از پردازش توسط سرور بازگردانده می شوند، صفحات در زمان اجرا با توجه به درخواست کاربر با کمک زبان های برنامه نویسی سمت سرور معروف به زبان های بک اند مانند PHP ایجاد و ساخته می شوند. آنها باید با استفاده از زبان هایی مانند SQL با پایگاه های داده تعامل داشته باشند تا اطلاعات درخواستی از آنها را دریافت کرده و در صفحه قرار دهند. در نهایت پس از تشکیل صفحه درخواستی با فرمت HTML به کاربر نمایش داده می شود.

راه های ایجاد وب سایت چیست؟

وقتی شخصی تصمیم به ایجاد یک وب سایت می‌گیرد، ممکن است تصمیمات زیادی در مورد آن وب سایت داشته باشد. شاید مهمترین تصمیم این باشد که از کدام روش برای ساخت این وب سایت استفاده کند.

در واقع روش‌های زیادی برای ایجاد یک وب‌سایت وجود دارد که این روش‌ها در سهولت استفاده، امکاناتی که ارائه می‌دهند و همچنین هزینه‌شان متفاوت است. برای کمک به شما در تصمیم گیری مناسب، در اینجا برجسته ترین این روش ها آورده شده است:

1- یک وب سایت اصولی از ابتدا ایجاد کنید.

کد نویسی دستی

ایجاد یک وب سایت از ابتدا (Code From Scratch) می تواند گزینه اول شما برای ایجاد یک وب سایت باشد. این روش به مهارت های برنامه نویسی و دانش اولیه زبان های برنامه نویسی وب نیاز دارد، خواه مربوط به فرانت اند یا بک اند باشد.

در این روش شما باید زبان HTML را یاد بگیرید تا عناصر اصلی صفحات وب سایت خود را ایجاد کنید، CSS را یاد بگیرید تا آن عناصر را متناسب با نام تجاری خود استایل دهی کنید، و جاوا اسکریپت را یاد بگیرید تا عملکردهای پیشرفته را به سایت خود اضافه کنید. همچنین باید یکی از زبان های بک اند مانند PHP، جاوا، سی شارپ و غیره را یاد بگیرید.

همچنین باید یاد بگیرید که چگونه پایگاه داده های مناسب برای سایت خود ایجاد کنید و چگونه آنها را به زبان های سفارشی مانند SQL پرس و جو کنید تا داده ها را از آنها دریافت کنید و در صفحات وب نمایش دهید. و اگر می خواهید هر تغییری در سایت خود ایجاد کنید، هر چقدر هم ساده باشد، باید کد فایل های سایت را مستقیماً تغییر دهید.

روش برنامه نویسی وب سایت با برنامه نویسی خاص و سفارشی سازی آن از ابتدا با توجه به نیاز شما ممکن است ایده آل باشد، مخصوصا برای سایت هایی که نیاز به طراحی و نیازهای سفارشی دارند، اما همانطور که می بینید کار آسانی نیست و زمان و تلاش می خواهد تا آن را یاد بگیرید و سایت خود را از طریق آن بسازید.

البته می‌توانید یک توسعه‌دهنده وب استخدام کنید تا با توجه به نیازهای خاص شما، سایتتان را از ابتدا برنامه‌نویسی و طراحی کند، اما هزینه توسعه یک سایت از ابتدا نسبت به سایر گزینه‌ها گران‌تر است.

اگر مهارت کدنویسی ندارید و زمان کافی برای یادگیری ساخت، اصلاح و نگهداری سایت از ابتدا ندارید و نمی خواهید یک توسعه دهنده وب سایت استخدام کنید و هزینه های زیادی برای توسعه و نگهداری سایت بپردازید، می توانید به گزینه های موجود دیگری نگاه کنید که به شما امکان می دهد یک وب سایت را راحت تر و با هزینه کمتری نسبت به برنامه نویسی خصوصی بسازید.

۲- با استفاده از سیستم مدیریت محتوا یک وب سایت ایجاد کنید

سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) نرم‌افزارهایی هستند که به شما امکان می‌دهند وب‌سایت‌هایی را بدون نیاز به کدنویسی، از ابتدا ایجاد و مدیریت کنید.

سیستم‌های مدیریت محتوا به مبتدیان این امکان را می‌دهند که به راحتی یک وب‌سایت ایجاد کنند، محتوا را به آن اضافه کنند، آن را مدیریت کنند، آن را تغییر دهند و آن را منتشر کنند، همه اینها در رابط‌هایی با کاربری آسان و بدون یک خط کدنویسی انجام می شوند.

همچنین سیستم های مدیریت محتوا به شما این امکان را می دهند که ظاهر سایت خود را سفارشی سازی کنید و عملکردهایی را که می توان در سایت انجام داد از طریق قالب ها و پلاگین های نرم افزاری یا واحدهای نرم افزاری آماده ای که می توانید مستقیماً بدون نیاز به برنامه ریزی خودتان در سایت خود استفاده کنید، گسترش دهید.

برخی از سیستم های مدیریت محتوا متن باز(Open Source) هستند و به همین دلیل در این سیستم ها می توانید به تمام کدهای خود سیستم یا برای افزونه ها و قالب های خارجی دسترسی داشته باشید و آن ها را بر اساس نیاز خود تغییر دهید.

امروزه صدها سیستم مدیریت محتوا در دسترس هستند، اما توصیه می کنیم از سیستم های ایمن و منبع باز استفاده کنید. شاید شاخص ترین آنها وردپرس باشد که یکی از معروف ترین سیستم مدیریت محتوای متن باز در جهان است که برای اولین بار در سال 2003 راه اندازی شد و امروزه بیش از یک سوم سایت های اینترنتی جهان توسط این CMS ایجاد شده اند.

سیستم مدیریت محتوای فوق با زبان PHP برای مدیریت محتوای وب نوشته شده است و از سیستم های مدیریت پایگاه داده MySQL / MariaDB برای ذخیره و مدیریت محتوا استفاده می کند. لازم به ذکر است که سیستم های مدیریت محتوا دیگری نیز به زبان های مختلف مانند Asp.Net، پایتون، جاوا یا جاوا اسکریپت نوشته شده اند و نحوه راه اندازی سیستم و برخورد با محتوا با توجه به زبان مورد استفاده متفاوت است.

به طور مثال ناپ کامرس یکی از قدرتمندترین سیستم های فروشگاه ساز در جهان محسوب می شود که با زبان برنامه نویسی Asp.Net نوشته شده است.

به طور مثال شرکت ناپ شاپ که یکی از وب سایت های مطرح در کشور ایران برای ساخت سایت فروشگاهی می باشد؛ با استفاده از سیستم فروشگاه ساز ناپ کامرس ساخته شده است. شاید دلیل انتخاب آن این است که این سیستم منبع باز و رایگان می باشد که امکان ایجاد یک وب سایت را به راحتی فراهم می کند، علاوه بر آن انعطاف پذیر و قابل تنظیم است و همچنین شامل هزاران قالب و افزونه است که کار سایت را گسترش می دهد و پشتیبانی فنی متمایز دارد. و به‌روزرسانی‌های دوره‌ای را برای بهبود عملکرد و رفع حفره‌های امنیتی در آن دریافت می‌کند و بیشتر از همه با نیازهای سایت مطابقت دارد.

بنابراین می توان این گونه بیان کرد که سیستم های مدیریت محتوا شاهد محبوبیت فزاینده ای هستند، زیرا امروزه میلیون ها وب سایت در اینترنت وجود دارند که با یکی از سیستم های مدیریت محتوا ایجاد شده اند. و دلیل آن این است که این سیستم ها شما را قادر می سازند تا وب سایت های حرفه ای را به راحتی، سریع و با هزینه های قابل قبولی ایجاد کنید و نیازی به داشتن دانش فنی نداشته باشید، اگرچه دانش فنی در زبان های برنامه نویسی وب کمکی به سفارشی سازی پیشرفته سایت در خود سیستم مدیریت محتوا است.

اگر یک سیستم مدیریت محتوا متناسب با نیاز شما است و می توانید آن را مطابق با نیازهای وب سایت خود سفارشی سازی کنید، ترجیحاً برای صرفه جویی در وقت و تلاش می توانید از آن استفاده کنید، در غیر این صورت می توانید به گزینه قبلی اعتماد کرده و سایت خود را از ابتدا کدنویسی کنید.

نتیجه گیری

آنلاین بودن و داشتن یک وب سایت برای هر کسب و کار کوچک و بزرگ و حتی برای عموم مردم  تبدیل به یک امر ضروری شده است. اگر قصد ایجاد یک وب سایت را دارید، امیدواریم این مقاله به سوالات شما در این زمینه پاسخ داده باشد و تمامی گزینه های ممکن را به شما نشان داده باشد.

همانطور که مشاهده کردید، هیچ پاسخ ثابت و یکپارچه ای برای این سوال وجود ندارد زیرا روش ها و ابزارهای مختلفی برای ایجاد یک وب سایت وجود دارد. اما مهمترین مرحله ای که باید انجام دهید این است که شیوه یا روشی را که برای ایجاد سایتی که به بهترین وجه با نیازها و بودجه شما مطابقت دارد انتخاب کنید و سپس با مراحل عملی برای ساخت سایت شروع کنید.

منبع: وبسایت https://nopshop.ir

 

برچسب ها : طراحی-سایت,وب_سایت

منبع: فردا

کلیدواژه: سایت طراحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۳۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با انتخاب یک تلفن سانترال حرفه ای، کسب و کارتان را مدیریت کنید

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، شرکت های موفق و صاحبین کسب و کارهای اینترنتی برای حفظ ارتباط موثر با مخاطبین به یک یا چند خط تلفن نیازمند هستند. داشتن تلفن سانترال حرفه ای به مدیریت بهتر خطوط ارتباطی تلفن کمک می کند و کاربرد فراوانی دارد. این دستگاه در زمینه فعالیت های تجاری بسیار موثر است و به عنوان یکی از ضروری ترین دستگاه ها برای تجربه ارتباط کاربردی و مداوم با مشتریان شناخته می شود.

سیستم سانترال با ارائه خطوط تلفن با قابلیت پاسخگویی بی حدو مرز نظر بیشتر شرکت ها را به خودش جلب کرده است و استفاده از این سیستم ارتباط افراد در بخش های مختلف را راحت می کند. اگر شما هم تصمیم به راه اندازی این سیستم دارید، خوب است با مفهوم ها و طرز کار آن آشنا شوید. همچنین بدانید چه تاثیر بر ارتقا کسب و کار و ارتباطات می گذارد.

نحوه کار تلفن سانترال حرفه ای

مراکز تلفن یا همان سانترال از گذشته های دور توسط افراد، شرکت ها و سازمان ها استفاده می شد. این دستگاه با پیشرفت و تحولات گسترده ای روبرو است و امکانات موثری در اختیار مخاطبین قرار می دهد.

سانترال های باکیفیت و حرفه ای بسیار پایدار و مطمئن هستند و بدون نگرانی ارتباط داخلی و خارجی را ایجاد می کند. نحوه کار پس از اینکه نصاب سانترال، راه اندازی آن را انجام داد بدین گونه است که تلفن های داخلی دفتر را به شبکه تلفن متصل می سازد. به همین خاطر، تلفن سانترال ارتباطی بین کارمندان دفاتر با کارمندان دیگر دفاتر ایجاد می کند. علاوه براین، امنیت بیشتری برای برقراری تلفن فراهم می سازد که در تماس های معمولی مشاهده نمی شود و قابلیت تماس کنفرانسی را دارد.

شرکت ها با کمک سیستم سانترال، ارتباط موثری بین کارمندان و تیم های مختلف شکل می دهد و تماس های خارجی را بر پایه پروتکل صوتی روی اینترنت یا خطوط تلفن آنالوگ و دیجیتال برقرار می کند. این تلفن چندین خط تلفن را به وسیله یک تلفن رومیزی دریافت می کند. داخل آن از چند پورت استفاده شده و به ورودی های خطوط وصل است. تعدادی از پورت نیز به خطوط داخلی شرکت متصل می شود. پس هنگامی که فرد با اپراتور ارتباط می گیرد، تماس او به کمک کدهای خاص رمزگشایی می شود و در آخر، به یکی از خطوط اصلی ارتباط پیدا می کند.

ویژگی های سانترال حرفه ای

به طور کلی این سیستم برای مدیریت خطوط تلفن کاربرد دارد و بر پایه ویژگی های زیر طراحی شده است:

ارتباط داخلی رایگان و سریع

در انتظار ماندن چند نفر پشت هر خط

ارائه منشی تلفنی

قابلیت ضبط و پیگیری تماس های دریافتی

دسترسی راحت و سریع مخاطبین به اپراتورها

کنترل و نظارت بهتر خطوط

سانترال همانند یک مرکز مخابراتی است که تمامی خطوط را روی یک تلفن دریافت می کند و موجب دسترسی راحت به چند خط شهر به طور همزمان می شود.

مزایا و معایب تلفن سانترال حرفه ای

هر سیستمی دارای مزایا و معایب خاص است. با دانستن آن ها به درک بهتری از عملکرد سیستم می رسید. یکی از مزایای تلفن سانترال ، دریافت خدمات پشتیبانی سانترال از شرکتی است  که سانترال خریداری کرده اید. در ادامه به معرفی  مزایا و معایب تلفن سانترال و مقایسه آن ها می پردازیم:

مزایای تلفن سانترال حرفه ای

نصب و راه اندازی راحت

ترکیب با برنامه های کاربردی

قابلیت تبدیل به منشی اتوماتیک

تجمع خطوط تلفن

ارتباط رایگان میان اتاق و کاربران

راهنمایی مشترکین به دیگر اپراتورها

معایب تلفن سانترال حرفه ای

هزینه بالا پشتیبانی

نیازمند تخصص و مهارت کافی برای نگهداری

عدم اتصال مناطق دور از سیستم اصلی

هزینه بالا ارتقا و پیکربندی

مقایسه تلفن های سانترال حرفه ای

تلفن سانترال در محیط های اداری، سازمان و ... در حال استفاده است و در مدل های مختلف ارائه می شود. در این بخش به معرفی انواع تلفن های سانترال و مقایسه آن ها می پردازیم:

تلفن آنالوگ

این تلفن به دو مدل رومیزی و بی سیم در دسترس است و قیمت مناسبی نسبت به دیگر گوشی ها دارد. اما کارایی و قابلیت های آن نسبت به گوشی های استاندارد سیستم کمتر است.

برخی مدل های آنالوگ از نمایشگر بهره مند هستند و با قابلیت ارسال اطلاعات نمایشگر، شماره مخاطبین را به نمایش می گذارند. سازگاری این مدل ها با دستگاه های سانترال بسیار بالا و برای نصب آن به یک زوج سیم نیاز است.

تلفن تحت شبکه

تلفن تحت شبکه روی بستر شبکه اجرا می شود و نیازی به کابل کشی جداگانه ندارد. این تلفن جز جدیدترین تلفن های مرکزی سیستم سانترال است که کیفیت صدای بالایی دارد و به راحتی پشتیبانی می شود.

تلفن هایبرید

این تلفن برای دستگاه های کم ظرفیت است و برای اجرا نیاز به دو زوج سیم یا چهار رشته سیم دارد. برای اجرای تلفن هایبرید هزینه های زیادی نیاز است.

تلفن دیجیتال

تلفن های دیجیتال با امکانات زیادی ارائه می شود و به کمک یک زوج سیم دیتا شروع به کار می کند. برای تهیه آن باید هزینه بیشتری نسبت به تلفن های معمولی پرداخت کنید، اما قابلیت های آن بسیار گسترده است. زیرا دکمه ها نسبت به تلفن معمولی عملکرد بهتری ارائه می دهد.

معرفی برندهای تلفن سانترال حرفه ای

دستگاه های سانترال با ایجاد ارتباط موثر منجر به ارتقا سرعت روند کاری شده است و از هزینه های کسب و کارها می کاهد. با راه اندازی تلفن گویا، کارمندان با ارتباط راحت با یکدیگر به صحبت می پردازند و قابلیت ثبت گزارش از نحوه پاسخگویی مشتریان وجود دارد. برندهای مختلفی در زمینه تولید تلفن سانترال فعالیت دارند که شناخته شده ترین آن ها شامل موست، گرند استریم، سیسکو، آوایا، زیمنس و پاناسونیک است.

برای انتخاب مناسب از برندهای تلفن سانترال عوامل مختلف مانند تعداد کارکنان، ارتباط های مختلف درون سازمان و دیگر ویژگی ها در نظر گرفته می شود. در ادامه با بهترین برند سانترال و ویژگی های هر کدام آشنا می شوید:

پاناسونیک

این برند فعالیت خود را از سال 1918 آغاز نمود و به عنوان یکی از بهترین برندهای تولیدکننده تلویزیون در جهان است. محصولات الکتریکی و الکترونیکی پاناسونیک در محیط های خانگی، تجاری و صنعتی استفاده می شود و سهم زیادی از بازار را از آن خود کرده است.

موست

مدل های هوشمند این برند کارایی بی نظیری دارد و برای کسب و کارهای کوچک انتخاب مناسبی است. تلفن های هوشمند موست بر پایه IP موجب دسترسی راحت و همیشگی می شود و دسترسی راحتی نیز دارد.

سیسکو

این برند یکی از شناخته شده ترین برندهای تولیدکننده تجهیزات شبکه است که محصولات گسترده ای در حوزه شبکه و ارتباطات ارائه می دهد. از جمله دستگاه های ارتباطی سیسکو، سانترال IP است که برای خطوط آنالوگ و شبکه بی سیم انتخاب مناسبی است.

بهترین سانترال برای کسب و کار کوچک کدام است؟

مناسب ترین سیستم تلفن برای کسب و کار کوچک باید ویژگی های لازم را داشته باشد. دسترسی به سیستم از هر مکانی برای این دسته از کسب و کارها بسیار اهمیت دارد، مخصوصا کسب و کارهایی نوپا که محل مشخصی ندارند. معمولا تکنولوژی های ارتباطی با استفاده از اینترنت مناسب آن ها است، زیرا موجب کاهش هزینه های تلفنی می شود و انعطاف پذیری بالایی دارد. همچنین بسیار ساده راه اندازی می شود و برای استفاده نیاز به دانش خاص ندارد. پس با بررسی مدل های مختلف سانترال می توانید گزینه مناسب برای کسب و کار کوچک انتخاب کنید. برای مثال مدل KX-TDA100DBA یکی از پیشنهادهای موثر است که به حالت اولیه از 8 خط شهری، 24 خط آنالوگ داخلی و 4 خط خارجی پشتیبانی می کند.

سخن پایانی

نصب و راه اندازی سانترال حرفه ای برای کسب و کارهای کوچک و بزرگ جز واجبات است و بخشی از برنامه ریزی های مدیریت و ارتباط مشتریان را پوشش می دهد. این سیستم به گونه ای طراحی شده است که در هر لحظه پاسخگو مشتریان باشد و خطوط تلفن با سرعت بالا مدیریت می شود.

فروشگاه اینترنتی جهان ارتباط امید به آدرس jahanertebatomid.ir با 15 سال تجربه در زمینه ارائه خدمات تجهیزات مخابراتی و سیستم حفاظتی امنیتی  ویدئوپروژکتور در تهران و سایر شهرستان ها فعال میباشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور
  • پیشرفته‌ترین لباس فضانوردی رونمایی می‌شود
  • آغاز بیست و چهارمین دوره ساخت و مدیریت برند Brand MBA
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • ساخت آشپزخانه‌ به سبک مجلات دکوراسیون با هوش مصنوعی!
  • با انتخاب یک تلفن سانترال حرفه ای، کسب و کارتان را مدیریت کنید
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • طرح آیفون ۱۶ فاش شد + تصاویر