Web Analytics Made Easy - Statcounter

ششمین دوره مسابقات چالش‌های حوزه فناوری اطلاعات «ICT Challenge ۶» اواخر تیرماه برگزار می‌شود و علاقمندان همچنان برای ثبت‌نام در این رویداد فرصت دارند.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو،  ششمین دوره مسابقات ICT Challenge به همت گروه Sharif ICT و با همکاری دانشگاه صنعتی شریف، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز نوآوری فناوری اطلاعات دانشگاه شریف با تمرکز بر زبان‌های برنامه نویسی Java، Net، Python، Node.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

js، Go Lang، PHP در روزهای ۲۴ و ۲۵ تیر ماه سال ۱۴۰۰ به صورت مجازی برگزار می‌شود.

 

این مسابقات تحت قوانین خاص و در جهت حل چالش‌های موجود در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برگزار و شرکت کنندگان در این مسابقات جهت اشتغال به شرکت‌های فعال این حوزه معرفی می‌شوند. این رویداد با تمرکز بر زبان‌های برنامه نویسی پر کاربرد و پر طرفدار طراحی شده و کلیه تیم‌ها و استارتاپ‌های فعال در این حوزه می‌توانند بدون هیچ محدودیتی در این مسابقات شرکت کنند. ثبت نام در این مسابقات در قالب تیم‌های دو الی چهار نفره به صورت رایگان انجام می‌شود.

 

روند برگزاری مسابقات به شرح زیر است:

مرحله اول (روز اول):
در مرحله اول مهارت حل مسئله تیم‌ها مورد سنجش قرار می‌گیرد. بدین صورت که شرکت کنندگان در ابتدای مسابقه با ورود به پروفایل کاربری خود در سامانه مسابقات حدود ۸ الی ۱۲ سوال که از چالش‌های واقعی در حوزه برنامه نویسی می‌باشد و توسط کمیته ارتباط با صنعت رویداد طراحی شده است را دریافت خواهند کرد.

 

سپس شرکت کنندگان تا ساعت ۱۰:۰۰صبح روز دوم مسابقات فرصت دارند تا چالش‌های مطرح شده را حل کرده و پاسخ را در سامانه مسابقات بارگزاری کنند. در کل این مدت تیم داوری و تیم منتور‌ها به صورت کامل در کنار شرکت کنندگان هستند و به سوالات آن‌ها پاسخ خواهند داد.

 

روند امتیاز گیری در مرحله اول و راه یابی به مرحله دوم:
مسابقات با تمرکز بر زبان‌های برنامه نویسی مختلف اجرا می‌شود؛ بنابراین سوالات در زبان‌های برنامه نویسی مختلف متفاوت است. یعنی اگر تیمی زبان برنامه نویسی جاوا را انتخاب کرده باشد سوالات متفاوتی نسبت به تیمی که زبان برنامه نویسی پایتون را انتخاب کرده دریافت خواهد کرد. هر چالش یک امتیاز مشخص داشته و تیم‌ها با حل چالش‌ها امتیاز مربوطه را دریافت می‌کنند.

 

هر تیم می‌تواند یک یا کلیه زبان‌های برنامه نویسی را انتخاب و با حل چالش ها، امتیازات بیشتری را دریافت کند. در نهایت ۱۰ تیمی که بیشترین امتیازات را کسب کرده باشند به مرحله دوم رویداد راه پیدا می‌کنند.

 

مرحله دوم (روز دوم):
در مرحله دوم خلاقیت، نوآوری و ایده پردازی تیم‌ها مورد سنجش قرار خواهد گرفت. در روز دوم مسابقات تیم‌هایی که بیشترین امتیاز را دریافت کردند توسط کمیته داوری رویداد معرفی خواهند شد. تیم‌های برتر می‌بایست طبق برنامه زمان بندی اعلام شده، جهت ارائه در جلسه پرسش و پاسخ آماده شوند. بدین صورت به هر تیم حدود ۱۵ دقیقه وقت داده می‌شود تا با طراحان چالش‌ها به بحث و گفتگو بنشینند. لازم به ذکر است تیم داوری شامل اساتید دانشگاه و افراد متخصص فنی شرکت‌های سرمایه گذار فعال در این حوزه‌ هستند.

 

کلیه این مراحل به صورت مجازی و آنلاین اجرا خواهد شد و تمامی شرکت کنندگان می‌توانند به صورت مستقیم این مراحل را مشاهده کنند. با توجه نمره فنی هر تیم در مرحله اول و نمره ارائه حضوری در مرحله دوم تیم‌های برتر مشخص می‌شوند و جوایز نقدی خود را دریافت می‌کنند.

 

کلیه علاقه‌مندان به حضور در مسابقات تا ۱۵ تیر ۱۴۰۰ مهلت دارند با مراجعه به وبسایت رسمی رویداد به آدرس http://ictchallenge.sharif.ir جهت ثبت نام در مسابقات اقدام کنند.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شریف فناوری اطلاعات چالش نوآوری مسابقه برنامه نویسی زبان های برنامه نویسی فناوری اطلاعات شرکت کنندگان مرحله دوم مرحله اول شرکت کنند چالش ها ثبت نام تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۱۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور

قنبرپور رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات در جلسه کارگروه تاد ( توسعه اقتصاد دیجیتال استان سمنان) از ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری برای مشترکان خانگی و کسب و کار‌ها خبرداد و گفت: ازاین رقم تاکنون هفت میلیون پورت اجرایی شده و ۷۰۰ هزار دسترسی نیز برقرار شده است و پیش بینی می‌شود تا پایان دولت سیزدهم به اتمام برسد.

رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: تاکنون برای طرح فیبر نوری کشور FTTX (ساختار‌های انتقال سیگنال توسط فیبرنوری) نه اپراتور فعال شده است که در نتیجه اجرای طرح سرعت ارتباط تا هزار مگابایت خواهد رسید.

رئیس پارک فن آوری اطلاعات و ارتباطات گفت: طبق برنامه هفتم توسعه سهم اقتصاد کشور از اقتصاد دیجیتال باید ۱۵ درصد افزایش یابد و بهمین علت این پارک با برنامه‌های متنوع همچون توسعه انسانی اقتصاد دیجیتال و افزایش زیرساخت‌ها و پارک‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات درصدد تحقق این امر است.

اکبر قنبر پور راه اندازی و سرعت بخشی به فعالیت پارک فناوری اقتصاد دیجیتال در استان سمنان برای استقرار واحد‌های فناور دانشگاه سمنان و با بهره گیری از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را ازجمله اقدامات اجراشده برشمرد

رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات از اجرای مرحله جدید برنامه گرنت رشد (gerante) در کشور توسط پارک فاوا (فناوری اطلاعات و ارتباطات) هم خبرداد و گفت: فراخوان این برنامه در خرداد ماه امسال اعلام می‌شود و انتظار می‌رود استان سمنان در این خصوص مشارکت فعالی داشته باشد.

رئیس پارک فن آوری اطلاعات و ارتباطات در باره گرنت فاوا گفت: بسیاری ایده هادر مرحله‌ای هستتند که علاوه بر منابع مالی صاحبان ایده و اطرافیان به منابع دولتی و بازاریابی نیز نیاز دارند وبا در نظر گیری سرعت ورود به بازار حمایت می‌شوند.

رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات از مصوبه هیئت وزیران در خصوص بخشش مالیاتی کسب و کار‌های فعال در پلتفرم‌های داخلی و خارجی که در پلتفرم‌های داخلی نیز فعال شوند خبر داد.

در پانزدهمین جلسه کارگروه تاد /(توسعه اقتصاد دیجیتال استان سمنان ) صادقی معاون اقتصادی استاندار هم گفت: اخیرا استان سمنان به عنوان یکی از استان‌های برترکشور در انتخاب زنجیره ارزش راهبردی معرفی شده بخصوص در بخش اقتصاد دیجیتال و خودرو که به کمک توسعه FTTX (ساختار‌های انتقال سیگنال توسط فیبرنوری) زنجیره ارزش راهبردی اقتصاد دیجیتال استان تکمیل میشود

صادقی با اشاره به به تکمیل زیرساخت‌ها و ساختمان پارک فاوا در سمنان از چند سال پیش تاکنون افزود: این پارک درمرحله بررسی و مرحله داوری برای بهره برداری است و به دستور رییس پارک فن آوری اطلاعات و ارتباطات از امروز یکی از سوله‌ها قابل بهره برداریست و سوله دوم و سوم هم با کمک شتاب دهنده‌ها از هفته آینده وارد چرخه واگذری به بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان می‌شود و پیش بینی می‌شود تابستان امسال پارک فاوای سمنان کاملا بهره‌برداری شود.

در این جلسه مسئولان پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و استان سمنان وفعالان اقتصاد دیجیتال استان مطالبی را در خصوص ضرورت افزایش زیرساخت‌ها مطرح کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • عدم صدور ویزا همچنان مشکل جدی ماست/ المپیک را قطعی شده می‌دانم
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • کدکاپ ۸ رویدادی برای ترویج برنامه‌نویسی در سراسر ایران
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی کدکاپ برگزار می‌شود
  • ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب شرکت کردند
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸ با محوریت ترویج برنامه‌نویسی
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی